CD - Album - Info

Speelwark

Speelwark - Noch kein CD-Cover vorhanden
Studio-Album

Vun Land und Lüüd


(1988)

 
 
 
  

CD-Facts:
Interpret: Speelwark
Album-Titel: Vun Land und Lüüd
Tracks: 16
Label: Teldec
 
Tracklisting:
  1. Mien Marschenland
  2. Geihst du mit den Wind
  3. Radfohrers Rundtörn
  4. De dunkle Wulk
  5. Danz op den Diek
  6. Lütt Anna Susanna
  7. Marie-Kathrein
  8. De Swiegersöhn
  9. De Johreshauptversammlung
10. Wenn't Fröhjohr ward
11. Ebbe un Floot
12. Greten, kumm mol vor de Döör
13. De Welt is rein so sachen
14. Wenn hier een Pott mit Bohnen steiht
15. Ick wull, wi weern noch kleen, Jehann
16. Fernseh'n
 
Speelwark - Discographie:
Studio-Alben:
2009: Hallo Tag, komm herein      Palm
2003: Land der Horizonte      Brook
1996: Een frische Wind      Brook
1994: Ein Stück vom Norden - 10 Jahre Speelwark      eastwest
1992: Wolkenstürmer      eastwest
1991: Wege gibt es viele      eastwest
1990: Freesenkinner      Teldec
1988: Vun Land und Lüüd      Teldec
1986: Plattdüütsche Leeder      Teldec
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1999: Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind      Brook
Special Interest-Alben:
1997: Wintertied      Brook
1992: Wiehnachten in Holsteen      eastwest


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Vun Land und Lüüd | Speelwark | Album | 1988 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE