CD - Album - Info

Speelwark

Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind - Speelwark
Greatest Hits-Album /
Compilation

Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind


(1999)

 
Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind von Speelwark als CD bestellen
CD: 20.99 EUR
 
Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind von Speelwark jetzt downloaden
MP3: 11.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Speelwark
Album-Titel: Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind
Tracks: 16
Label: Brook
Vertrieb: da music
Erstveröffentlichung: 25.10.1999
 
Tracklisting:
  1. Mien Roos
  2. Das alte Spiel der Küste
  3. Een Breef vun di
  4. Freesland
  5. Hallo Speelmann
  6. De Butendiek
  7. Bi uns an de Küst
  8. Dusend Johr vörbi
  9. Rümdriever
10. In 't Dörp op 't flache Land
11. Ünner Wulken un Wind
12. Lang slapen
13. Butendieks-Café
14. Klönsnack
15. Nordwestenstorm
16. De Rümdriever
 
Speelwark - Discographie:
Studio-Alben:
2009: Hallo Tag, komm herein      Palm
2003: Land der Horizonte      Brook
1996: Een frische Wind      Brook
1994: Ein Stück vom Norden - 10 Jahre Speelwark      eastwest
1992: Wolkenstürmer      eastwest
1991: Wege gibt es viele      eastwest
1990: Freesenkinner      Teldec
1988: Vun Land und Lüüd      Teldec
1986: Plattdüütsche Leeder      Teldec
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1999: Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind      Brook
Special Interest-Alben:
1997: Wintertied      Brook
1992: Wiehnachten in Holsteen      eastwest


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Speelwark - 15 Johr ünner Wulken un Wind | Speelwark | Album | 1999 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE