CD - Album - Info

Jantje Smit

Jantje Smit - Jantje Smit
Fremdsprachiges Album

Jantje Smit


(1999)

 
Jantje Smit von Jantje Smit als CD bestellen
CD: 12.92 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Jantje Smit
Album-Titel: Jantje Smit
Tracks: 11
 
Tracklisting:
  1. Santa Madonna
  2. Eens zit het leven je weer mee
  3. Dag lieve jongen
  4. n Mooie zomer
  5. Kleine vlinder
  6. Van Goes tot Purmerend
  7. Nathalie
  8. Meneer de president
  9. La Paloma
10. De kampioen
11. Adios adios Espana
 
Jantje Smit - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Ich bin da - Jan Smit      Ariola
2006: Jan Smit - Jan Smit      Koch
2004: Bewegend      Koch
2003: Für alle      Koch
2002: Hallo Engel      Koch
2001: Sing und lach mit mir      Koch
2000: Ein bisschen Liebe      Koch
1999: Jeder braucht ein bisschen Glück      Koch
1997: Ich sing das Lied für dich allein      Mercury
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Das Beste von Jantje Smit - Rosen für Mamatschi      Koch
Special Interest-Alben:
1999: Weihnachten mit Jantje Smit      Koch
1997: Kerstmis met Jantje Smit      
Fremdsprachige Alben:
2008: Stilte in de storm - Jan Smit      
2006: Op weg naar geluk - Jan Smit      
2005: Jansmit.com - Jan Smit      
2003: Op eigen benen - Jan Smit      
2002: Zonder jou - Jan Smit      
2001: Zing en lach - Jan Smit      
2000: 2000 - Jan Smit      
1999: Jantje Smit      
1998: Het land van mijn dromen      
1997: Ik zing dit lied voor jou alleen      


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Jantje Smit | Jantje Smit | Album | 1999 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE