CD - Album - Info

Jan Smit
 
Zing en lach
(2001)

 
Zing en lach - Jan Smit
Fremdsprachiges Album

 
                        CD

Anzeige

CD-Facts:
Interpret: Jan Smit
Album-Titel: Zing en lach
Tracks: 12
 
Tracklisting:
  1. Jij bent mijn ideaal
  2. Ja, vannacht
  3. In mijn hart
  4. Feest in Bardolino
  5. Oh eiland, geheim van m'n dromen
  6. Zing en lach en leef je uit
  7. Ik wil 'n blondine
  8. Ooit zal voor jou de zon weer gaan schijnen
  9. Die glimlach van jou
10. Zomerwind
11. Granada ole
12. Het is voorbij
 
Jan Smit - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Ich bin da      Ariola
2006: Jan Smit      Koch
2004: Bewegend - Jantje Smit      Koch
2003: Für alle - Jantje Smit      Koch
2002: Hallo Engel - Jantje Smit      Koch
2001: Sing und lach mit mir - Jantje Smit      Koch
2000: Ein bisschen Liebe - Jantje Smit      Koch
1999: Jeder braucht ein bisschen Glück - Jantje Smit      Koch
1997: Ich sing das Lied für dich allein - Jantje Smit      Mercury
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Das Beste von Jantje Smit - Rosen für Mamatschi - Jantje Smit      Koch
Special Interest-Alben:
1999: Weihnachten mit Jantje Smit - Jantje Smit      Koch
1997: Kerstmis met Jantje Smit - Jantje Smit      
Fremdsprachige Alben:
2008: Stilte in de storm      
2006: Op weg naar geluk      
2005: Jansmit.com      
2003: Op eigen benen      
2002: Zonder jou      
2001: Zing en lach      
2000: 2000      
1999: Jantje Smit - Jantje Smit      
1998: Het land van mijn dromen - Jantje Smit      
1997: Ik zing dit lied voor jou alleen - Jantje Smit      


Alle Preisangaben ohne Gewähr


Zing en lach | Jan Smit | Album | 2001 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2022 cd-lexikon.de

Als Amazon-Partner verdienen wir an qualifizierten Verkäufen.
 

Technische Realisation: "PHP Music Script" 10.1; © 2002 - 2022 by Frank Ehrlacher