CD - Album - Info

Jan Smit

Stilte in de storm - Jan Smit
Fremdsprachiges Album

Stilte in de storm


(2008)

 
Stilte in de storm von Jan Smit als CD bestellen
CD: 2.05 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Jan Smit
Album-Titel: Stilte in de storm
Tracks: 14
Erstveröffentlichung: 26.08.2008 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Stilte in de storm
  2. Mi amor es solo para ti
  3. Liever alleen
  4. Geen dag voorbij
  5. Calypso
  6. Als je lacht
  7. Je naam in de sterren
  8. Als hij de zee op gaat
  9. Wat ik van jou wil weten
10. Dan volg je haar benen
11. Wat jij bent vergeten
12. Hemel is hier
13. Stuur mij nog even
14. Omdat wat ik droom niet mag
 
Jan Smit - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Ich bin da      Ariola
2006: Jan Smit      Koch
2004: Bewegend - Jantje Smit      Koch
2003: Für alle - Jantje Smit      Koch
2002: Hallo Engel - Jantje Smit      Koch
2001: Sing und lach mit mir - Jantje Smit      Koch
2000: Ein bisschen Liebe - Jantje Smit      Koch
1999: Jeder braucht ein bisschen Glück - Jantje Smit      Koch
1997: Ich sing das Lied für dich allein - Jantje Smit      Mercury
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Das Beste von Jantje Smit - Rosen für Mamatschi - Jantje Smit      Koch
Special Interest-Alben:
1999: Weihnachten mit Jantje Smit - Jantje Smit      Koch
1997: Kerstmis met Jantje Smit - Jantje Smit      
Fremdsprachige Alben:
2008: Stilte in de storm      
2006: Op weg naar geluk      
2005: Jansmit.com      
2003: Op eigen benen      
2002: Zonder jou      
2001: Zing en lach      
2000: 2000      
1999: Jantje Smit - Jantje Smit      
1998: Het land van mijn dromen - Jantje Smit      
1997: Ik zing dit lied voor jou alleen - Jantje Smit      


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Stilte in de storm | Jan Smit | Album | 2008 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE