CD - Album - Info

Köster + Hocker

Se singe all vum Himmel - Köster + Hocker
Special Interest-Album

Se singe all vum Himmel


(2010)

 
Se singe all vum Himmel von Köster + Hocker als CD bestellen
CD: 21.99 EUR
 
Se singe all vum Himmel von Köster + Hocker jetzt downloaden
MP3: 12.39 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Köster + Hocker
Album-Titel: Se singe all vum Himmel
Tracks: 10
Label: Pavement
Erstveröffentlichung: 19.11.2010
 
Tracklisting:
  1. Geschichte: Erna dä Boum es am nadele (Gerd Köster)
  2. Weihnachtsmann
  3. Wööschje met Ääpelschloot
  4. Geschichte: Jlöcksillich Chresskind (Gerd Köster)
  5. Dä Boum vum letzte Johr
  6. Nikolaus
  7. Geschichte: Kloosdaach en d'r Thumbstrooß (Gerd Köster)
  8. Zwesche dä Daach
  9. Geschichte: D'r Nikolaus bei d'r Familje Quanz (Gerd Köster)
10. Seniorenstift am Aasch e Tröötche
 
Köster + Hocker - Discographie:
Studio-Alben:
2019: Fremde Feddere      GMO
2017: A's kla?      GMO
2014: Kumm jangk      GMO
2012: Höösch Bloot - Live - Köster + Hocker + Band      GMO
2007: Jedrisse, Baby      Pavement
2004: Frisch      Pavement
2001: Final verseucht      TRC
1996: Dreckelije Krätzje      Chlodwig
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2015: Rest Of I      GMO
2015: Rest Of II      GMO
Special Interest-Alben:
2010: Se singe all vum Himmel      Pavement
Live-Alben:
2005: Silberhochzeit      Pavement


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Se singe all vum Himmel | Köster + Hocker | Album | 2010 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE