CD - Album - Info

Baschi

Neui Wält - Baschi
Studio-Album

Neui Wält


(2010)

 
Neui Wält von Baschi als CD bestellen
CD: 21.81 EUR
 
Neui Wält von Baschi jetzt downloaden
MP3: 9.19 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Baschi
Album-Titel: Neui Wält
Tracks: 12
Label: Universal
Wiederveröffentlichung: 03.12.2010 (CH)
 
Tracklisting:
  1. Kennsch mi no oder liebsch mi scho
  2. Din Wäg
  3. Willkomme uf dr Ärde
  4. Neui Wält
  5. Billett eifach
  6. Zerrisse
  7. Ha Di nit vergässe
  8. Was geschter isch gsi
  9. KlubKlub
10. Es rägnet Gold
11. Demo in Berlin
12. Chinder im Chrieg (jrz.ch)
 
Baschi - Discographie:
Studio-Alben:
2018: 1986      Universal
2015: Zwüsche dir und mir      Universal
2013: Endstation. Glück.      Universal
2011: Auf großer Fahrt      Polydor
2010: Neui Wält      Universal
2007: Fürs Volk      Universal
2005: Irgendwie Held      Universal
2004: Baschi      Universal


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Neui Wält | Baschi | Album | 2010 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE