CD - Album - Info

BAP

Halv su wild - BAP
Studio-Album

Halv su wild


(2011)

 
Halv su wild von BAP als CD bestellen
CD: 17.23 EUR
 
Halv su wild von BAP jetzt downloaden
MP3: 9.29 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: BAP
Album-Titel: Halv su wild
Tracks: 14
Label: Capitol
Vertrieb: EMI
Erstveröffentlichung: 25.03.2011
 
Tracklisting:
  1. Halv su wild
  2. Et Levve ess en Autobahn
  3. Keine Droppe mieh
  4. Un donoh ess dä Karneval vorbei
  5. Chlodwigplatz
  6. Noh all dänne Johre
  7. Woröm dunn ich mir dat eijentlich ahn
  8. Verjess Babylon
  9. Karl-Heinz
10. All die Aureblecke
11. Immerhin
12. Enn Dreidüüvelsname
13. Niemohls
14. Waat ens jraad
 
BAP - Discographie:
Studio-Alben:
2016: Lebenslänglich      Vertigo Berlin
2011: Halv su wild      Capitol
2008: Radio Pandora (plugged)      EMI
2004: Sonx      EMI
2001: Aff un zo      EMI
1999: Comics un Pin-Ups      EMI
1996: Amerika      Electrola
1993: Pik Sibbe      Electrola
1990: X für e U      EMI
1988: Da Capo      EMI
1986: Ahl Männer, aalglatt      EMI
1984: Zwesche Salzjebäck un Bier      Musikant
1982: Vun drinne noh drusse      Musikant
1981: Für Usszeschnigge      Musikant
1980: Affjetaut - Wolfgang Niedecken's BAP      Eigelstein
1979: Rockt andere kölsche Leeder - Wolfgang Niedecken's BAP      Eigelstein
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2016: Die beliebtesten Lieder 1976-2016      Vertigo Berlin
2005: Dreimal zehn Johre      EMI
1999: Tonfilm      EMI
1995: Wahnsinn - Die Hits von '79 bis '95      Electrola
Live-Alben:
2018: Live und deutlich      Vertigo Berlin
2016: Lebenslänglich im Heimathafen Neukölln      Vertigo Berlin
2014: Das Märchen vom gezogenen Stecker      Vertigo Berlin
2011: Volles Programm      EMI
2009: Live und in Farbe      EMI
2002: Övverall      EMI
1991: Affrocke      Electrola
1983: Bess demnähx      Musikant
Remix-Alben / Releases von älterem Material:
2008: Radio Pandora (unplugged)      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Halv su wild | BAP | Album | 2011 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE