CD - Album - Info

Züri West

Arturo Bandini - Züri West
Studio-Album

Arturo Bandini


(1991)

 
Arturo Bandini von Züri West als CD bestellen
CD: 17.90 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Züri West
Album-Titel: Arturo Bandini
Tracks: 13
Label: Westinger
Vertrieb: Sound Service
Erstverffentlichung: 15.11.1991
 
Tracklisting:
  1. Bitte Baby (Blib no chli bi mir)
  2. Bhauts eifach für dii
  3. Es hätt es eerlechs Lied gä
  4. Ghürate ha se nume wüu sie gliich usgeet wie du
  5. Bi üs im Quartier
  6. Baspann
  7. Hütt hei sie wieder mau gwunne
  8. Dr Arturo Bandini un i
  9. Herrgott
10. Nei säget söue mir
11. Tod oder Venedig
12. Gump (I ha se nimee gsee)
13. Dr Summer isch vrbii
 
Züri West - Discographie:
Studio-Alben:
2012: Göteborg      Weltrekords
2008: Haubi Songs      Weltrekords
2004: Aloha from Züri West      Weltrekords
2001: Radio zum Glück      Weltrekords
1999: Super 8      Weltrekords
1996: Hoover Jam      Weltrekords
1994: Züri West      Weltrekords
1991: Arturo Bandini      Westinger
1990: Elvis      Black Cat
1989: Bümpliz - Casablanca      Jupiter
1987: Sport und Musik      Black Cat
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2010: Home Rekords      Weltrekords
2003: Retour      Weltrekords
Live-Alben:
1992: Wintertour      Weltrekords


Alle Preisangaben ohne Gewhr, Stand: n.n.


Arturo Bandini | Züri West | Album | 1991 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE