CD - Album - Info

Marie Fredriksson

Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader  - Marie Fredriksson
Greatest Hits-Album /
Compilation

Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader


(2007)

 
Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader  von Marie Fredriksson als CD bestellen
CD: 20.20 EUR
 
Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader  von Marie Fredriksson jetzt downloaden
MP3: 8.49 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Marie Fredriksson
Album-Titel: Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader
Tracks: 19
Label: EMI
 
Tracklisting:
  1. Ordet är farväl
  2. Ännu doftar kärlek
  3. Den bästa dagen
  4. Mot okända hav
  5. Aldrig som främlingar
  6. Även vargar maste välja
  7. Jag brände din bild
  8. Tid för tystnad
  9. Ett bord i solen
10. Den ständiga resan
11. Medan tiden är inne
12. Min trognaste vän
13. Vinterangel
14. Sparvöga
15. Den sjunde vagen
16. Ett hus vid havet
17. Sa skimrande var aldrig havet
18. Berusa Mig
19. Tro
 
Marie Fredriksson - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Nu!      Parlophone
2006: Min bäste van      EMI
2004: The Change      EMI
1996: I en tid som var      EMI
1992: Den ständiga resan      EMI
1987: Efter stormen      EMI
1985: Den sjunde vagen      EMI
1984: Het vind      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader       EMI
2000: Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader | Marie Fredriksson | Album | 2007 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE