CD - Album - Info

Marie Fredriksson

Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000) - Marie Fredriksson
Greatest Hits-Album /
Compilation

Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)


(2000)

 
Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000) von Marie Fredriksson als CD bestellen
CD: 13.73 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Marie Fredriksson
Album-Titel: Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)
Tracks: 17
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 31.03.2000
 
Tracklisting:
  1. Äntligen
  2. Det som var nu
  3. Ännu doftar kärlek
  4. Den bästa dagen
  5. Mot okända hav
  6. Den sjunde vagen
  7. Ett hus vid havet
  8. Efter stormen
  9. Om du sag mig nu
10. Bara för en dag
11. Sparvöga
12. Sa stilla sa langsamt
13. Sa länge det lyser mittemot
14. Mellan sommar och höst
15. I en tid som var
16. Tro
17. Solen gick ner över stan
 
Marie Fredriksson - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Nu!      Parlophone
2006: Min bäste van      EMI
2004: The Change      EMI
1996: I en tid som var      EMI
1992: Den ständiga resan      EMI
1987: Efter stormen      EMI
1985: Den sjunde vagen      EMI
1984: Het vind      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader       EMI
2000: Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000) | Marie Fredriksson | Album | 2000 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE