CD - Album - Info

Marie Fredriksson

Den sjunde vagen - Marie Fredriksson
Studio-Album

Den sjunde vagen


(1985)

 
Den sjunde vagen von Marie Fredriksson als CD bestellen 
 
Den sjunde vagen von Marie Fredriksson jetzt downloaden
MP3: 10.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Marie Fredriksson
Album-Titel: Den sjunde vagen
Tracks: 13
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 17.02.1986
 
Tracklisting:
  1. Värdighet
  2. För dom som älskar
  3. Silver i din hand
  4. När du sag pa mej
  5. Mot okända hav
  6. Den bästa dagen
  7. Tro pa mej
  8. En känsla av regn
  9. Den sjunde vagen
10. Ett hus vid havet
11. Helig man (Bonus Track)
12. Skyll pa mej (Bonus Track)
13. Det finns sa mycket man inte känner till (Bonus Track)
 
Marie Fredriksson - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Nu!      Parlophone
2006: Min bäste van      EMI
2004: The Change      EMI
1996: I en tid som var      EMI
1992: Den ständiga resan      EMI
1987: Efter stormen      EMI
1985: Den sjunde vagen      EMI
1984: Het vind      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader       EMI
2000: Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Den sjunde vagen | Marie Fredriksson | Album | 1985 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE