CD - Album - Info

Marie Fredriksson

Efter stormen - Marie Fredriksson
Studio-Album

Efter stormen


(1987)

 
Efter stormen von Marie Fredriksson als CD bestellen
CD: 25.27 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Marie Fredriksson
Album-Titel: Efter stormen
Tracks: 15
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 12.10.1987
 
Tracklisting:
  1. Längtan
  2. Om du sag mej nu
  3. Efter stormen
  4. Kärlekens skuld
  5. Aldrig som främlingar
  6. Bara för en dag
  7. Längtan
  8. Lat mej andas
  9. Kaffe och tarar
10. Även vargar maste välja
11. När vindarna vänt
12. Jag brände din bild
13. Varmt och djupt (Bonus Track)
14. Ut ur skuggan, in i solen (Bonus Track)
15. En stund (Bonus Track)
 
Marie Fredriksson - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Nu!      Parlophone
2006: Min bäste van      EMI
2004: The Change      EMI
1996: I en tid som var      EMI
1992: Den ständiga resan      EMI
1987: Efter stormen      EMI
1985: Den sjunde vagen      EMI
1984: Het vind      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader       EMI
2000: Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Efter stormen | Marie Fredriksson | Album | 1987 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE