CD - Album - Info

Marie Fredriksson

I en tid som var - Marie Fredriksson
Studio-Album

I en tid som var


(1996)

 
I en tid som var von Marie Fredriksson als CD bestellen 
 
I en tid som var von Marie Fredriksson jetzt downloaden  

CD-Facts:
Interpret: Marie Fredriksson
Album-Titel: I en tid som var
Tracks: 12
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 09.05.1997
Wiederveröffentlichung: 04.11.1996 (S)
 
Tracklisting:
  1. I en tid som var
  2. Drömmen
  3. Efter sa manga ar
  4. Min trognaste vän
  5. Ber bara en gang
  6. Vinterängel
  7. Aldrig tillbaka mer
  8. Mild varm var
  9. Berusa mig
10. Tro
11. Tid för försoning (Bonus Track)
12. Herren ber för dig (Bonus Track)
 
Marie Fredriksson - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Nu!      Parlophone
2006: Min bäste van      EMI
2004: The Change      EMI
1996: I en tid som var      EMI
1992: Den ständiga resan      EMI
1987: Efter stormen      EMI
1985: Den sjunde vagen      EMI
1984: Het vind      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader       EMI
2000: Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


I en tid som var | Marie Fredriksson | Album | 1996 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE