CD - Album - Info

Marie Fredriksson

Nu! - Marie Fredriksson
Studio-Album

Nu!


(2013)

 
Nu! von Marie Fredriksson als CD bestellen
CD: 13.49 EUR
 
Nu! von Marie Fredriksson jetzt downloaden
MP3: 9.89 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Marie Fredriksson
Album-Titel: Nu!
Tracks: 12
Label: Parlophone
Vertrieb: Warner
Erstveröffentlichung: 03.03.2014
Wiederveröffentlichung: 10.12.2013 (S)
 
Tracklisting:
  1. Kom vila hos mig
  2. Det bästa som nansin kan hända
  3. Det är nu
  4. Längtan
  5. Sista sommarens vals
  6. Aldrig längre bort än nära
  7. Bara 3 ord
  8. Känn dig som hemma
  9. Jag undrar vad du tänker pa
10. Stjärna som brinner
11. I morgon
12. Vad vore jag utan dej
 
Marie Fredriksson - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Nu!      Parlophone
2006: Min bäste van      EMI
2004: The Change      EMI
1996: I en tid som var      EMI
1992: Den ständiga resan      EMI
1987: Efter stormen      EMI
1985: Den sjunde vagen      EMI
1984: Het vind      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Tid för Tystnad - Marie Fredrikssons Ballader       EMI
2000: Äntligen - Marie Fredrikssons bästa (1984 - 2000)      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Nu! | Marie Fredriksson | Album | 2013 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE