CD - Album - Info

Heroes Del Silencio

Live In Germany - Heroes Del Silencio
Live-Album

Live In Germany


(2011)

 
Live In Germany von Heroes Del Silencio als CD bestellen 
 
  

CD-Facts:
Interpret: Heroes Del Silencio
Album-Titel: Live In Germany
Tracks: 14
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 25.11.2011
 
Tracklisting:
  1. Nuestros nombres (live)
  2. Aldito duende (live)
  3. La sirena varada (live)
  4. El camino del exceso (live)
  5. Hechizo (live)
  6. Olvidado (live)
  7. Flor de loto (live)
  8. Oracion (live)
  9. La herida (live)
10. Entre dos tierras (live)
11. Los placeres de la pobreza (live)
12. Decadencia (live)
13. Con nombre de guerra (live)
14. La carta (live)
 
Heroes Del Silencio - Discographie:
Studio-Alben:
1995: Avalancha      Electrola
1993: El espiritu del vino      EMI
1990: Senderos de traicion      EMI
1988: El mar no cesa      EMI
Live-Alben:
2011: Live In Germany      EMI
2008: Tour 2007      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Live In Germany | Heroes Del Silencio | Album | 2011 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE