CD - Album - Info

Bläck Fööss

Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live - Bläck Fööss
Live-Album

Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live


(2009)

 
Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live von Bläck Fööss als CD bestellen
CD: 19.99 EUR
 
Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live von Bläck Fööss jetzt downloaden
MP3: 13.39 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Bläck Fööss
Album-Titel: Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live
Tracks: 50
Label: Rhingtön
Vertrieb: EMI
Erstveröffentlichung: 06.11.2009
 
Tracklisting:
  1. Begrüßung (live)
  2. Mir klääve am Lävve (live)
  3. Surfen am Fühlinger See (live)
  4. Mädchen von Nonnenwerth (live)
  5. D'r Mürer (live)
  6. Et Kackleed (live)
  7. Top ävver beklopp (live)
  8. Usjebomb (live)
  9. Das Kartoffellied (live)
10. Katrin (live)
11. Strossefess (live)
12. Kölsche Bröck (live)
13. Sporthall (live)
14. Polterovend (live)
15. Schicki Micky (live)
16. Treck noch ens dat Kleid an (live)
17. Am dude Jüdd (live) (King Size Dick)
18. Josephine (live) (King Size Dick)
19. Leer sin die Stroße (live) (King Size Dick)
20. Achterbahn (live)
21. Uns Johreszigge (live)
22. Härtegrad 24 - Werbung 1 (live)
23. Dat Wasser vun Kölle (live)
24. Drink doch eine met (live)
25. MGV Concordia (live)
26. Huusmeister Kaczmarek (live)
27. En unserem Veedel (live)
28. Intro (live)
29. Rievkooche Walzer (live)
30. Leeve Jung (live)
31. Dä Wing vun Kölle am Rhing (live)
32. Eierquell III (live)
33. Elvis lääv (live)
34. Das Kartoffellied (live)
35. MGV Concordia (live)
36. Unsere Altreucher (live)
37. Dovun dräum ich su lang (live)
38. Bütz mich (live)
39. Dat Wasser vun Kölle (live)
40. Penny Lane (live)
41. Bläck Fööss Bänd (live)
42. Ansage (live)
43. En unserem Veedel (live)
44. Et Speimanes-Leed (Herr Präsident, die Woosch) (live)
45. Begrüßung (live)
46. Mir loss d'r Dom in Kölle (live)
47. in unserem Veedel (live)
48. Lück wie ich und du (live)
49. Die Drei vun d'r Linie 2 (live)
50. En d'r Kayjass Nummer Null (live)
 
Bläck Fööss - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Su schön wie augenblecklich      Pavement
2016: Freiheit Alaaf      Pavement
2011: Alles für die Liebe      Pavement
2008: Jommer noh Hus... oder solle mer blieve?      Pavement
2006: Do laach et Hätz, do jrins die Fott      Pavement
2004: Rut un wiess      Pavement
2003: K-BF 33      Pavement
2000: Loss mer uns verdrare      Pavement
1998: Schönes Wochenende      Electrola
1996: Roxy      Electrola
1994: Rheinhotel      Electrola
1991: Nix es ömesöns      Electrola
1987: ... endlich frei!      EMI
1986: Zweierlei Fööss      EMI
1985: Schöne Bescherung      EMI
1984: Mir klääve am Lääve      EMI
1983: Immer wigger      EMI
1982: Morje, Morje      EMI
1981: Wenn et jöck...      EMI
1980: D'r Rhing erop - d'r Rhing eraf       EMI
1979: Uns Johreszigge      EMI
1978: Mer han 'nen Deckel      EMI
1977: Links eröm - rächs eröm      EMI
1976: Bei uns doheim      EMI
1975: Lück wie ich un du      BASF Cornet
1974: Op bläcke Fööss noh Kölle      BASF Cornet
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2014: Best Of Bläck Fööss... für et Hätz      Pavement
2013: Best Of Bläck Fööss... zum laache!      Rhingtön
2007: Best Of Bläck Fööss... zum danze!      Rhingtön
2003: Best Of Bläck Fööss... zum dräume!      Electrola
2003: Kölsche Weihnacht      Pavement
2001: Best Of Bläck Fööss... zum fiere!      Odeon
1993: A Capella      Electrola
1990: Et es 20 Johr jenau jetz her      EMI
1988: Was habst du in die Sack?      EMI
Special Interest-Alben:
1985: Em richtije Veedel...      EMI
Live-Alben:
2010: 40 Jahre Bläck Fööss      Pavement
2009: Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live      Rhingtön
2000: 30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena      Electrola
1989: 1989 em Millowitsch-Theater - Bläck Fööss + Fründe      EMI
1987: Pänz, Pänz, Pänz - Bläck Fööss + die Kinder der Hauptschule Gr. Griechenmarkt      EMI
1980: Live      EMI
Remix-Alben / Releases von älterem Material:
2005: Usjebomb      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live | Bläck Fööss | Album | 2009 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE