CD - Album - Info

Bläck Fööss

Usjebomb - Bläck Fööss
Remix-Album /
Release von älterem
Material

Usjebomb


(2005)

 
Usjebomb von Bläck Fööss als CD bestellen
CD: 94.90 EUR
 
Usjebomb von Bläck Fööss jetzt downloaden
MP3: 12.59 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Bläck Fööss
Album-Titel: Usjebomb
Tracks: 29
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 29.04.2005
 
Tracklisting:
  1. Usjebomb
  2. Ming herrlich Kölle
  3. Schöppe, schöppe, ess jitz Trump
  4. Jetz weed opgerümp
  5. Meer bruche nit mieh zo verdunkele
  6. Alles dringk jetz Knollegold
  7. Mer maachen hück en Hamsterfaht
  8. En bessge Annemarie
  9. Au Yes Marie, Au Yes
10. Das Kartoffellied (Wo kriegt man bloß Kartoffelen)
11. Prima, Prima Prümmcher (Tchiou Tchiou)
12. Ne schöne kölsche Draum
13. Wenn jetz de Heinzelmänncher köme
14. Kölsch Rundfunkleed
15. Sag ens Blotwoosch
16. Trizonesien Song
17. De Währungs-Riform
18. D'r Molli
19. Et Päckche us Amerika
20. Nüngzehnhundert Johr steiht uns Kölle sm Rhing
21. Dat Glockespill vum Rothuusturm
22. D'r decke Pitter
23. Noh am Dreikünnigepöötzge
24. Zwesche Kühl, Spinat und Kappes
25. O Mosella
26. Op de Trepp vom ahle Gürzenich
27. Fastelovend em Himmel (un et Arnöldche fleut)
28. Jo die Cowboys vum Rheinesstrand
29. Am Dom zo Kölle, zo Kölle am Rhing
 
Bläck Fööss - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Su schön wie augenblecklich      Pavement
2016: Freiheit Alaaf      Pavement
2011: Alles für die Liebe      Pavement
2008: Jommer noh Hus... oder solle mer blieve?      Pavement
2006: Do laach et Hätz, do jrins die Fott      Pavement
2004: Rut un wiess      Pavement
2003: K-BF 33      Pavement
2000: Loss mer uns verdrare      Pavement
1998: Schönes Wochenende      Electrola
1996: Roxy      Electrola
1994: Rheinhotel      Electrola
1991: Nix es ömesöns      Electrola
1987: ... endlich frei!      EMI
1986: Zweierlei Fööss      EMI
1985: Schöne Bescherung      EMI
1984: Mir klääve am Lääve      EMI
1983: Immer wigger      EMI
1982: Morje, Morje      EMI
1981: Wenn et jöck...      EMI
1980: D'r Rhing erop - d'r Rhing eraf       EMI
1979: Uns Johreszigge      EMI
1978: Mer han 'nen Deckel      EMI
1977: Links eröm - rächs eröm      EMI
1976: Bei uns doheim      EMI
1975: Lück wie ich un du      BASF Cornet
1974: Op bläcke Fööss noh Kölle      BASF Cornet
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2014: Best Of Bläck Fööss... für et Hätz      Pavement
2013: Best Of Bläck Fööss... zum laache!      Rhingtön
2007: Best Of Bläck Fööss... zum danze!      Rhingtön
2003: Best Of Bläck Fööss... zum dräume!      Electrola
2003: Kölsche Weihnacht      Pavement
2001: Best Of Bläck Fööss... zum fiere!      Odeon
1993: A Capella      Electrola
1990: Et es 20 Johr jenau jetz her      EMI
1988: Was habst du in die Sack?      EMI
Special Interest-Alben:
1985: Em richtije Veedel...      EMI
Live-Alben:
2010: 40 Jahre Bläck Fööss      Pavement
2009: Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live      Rhingtön
2000: 30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena      Electrola
1989: 1989 em Millowitsch-Theater - Bläck Fööss + Fründe      EMI
1987: Pänz, Pänz, Pänz - Bläck Fööss + die Kinder der Hauptschule Gr. Griechenmarkt      EMI
1980: Live      EMI
Remix-Alben / Releases von älterem Material:
2005: Usjebomb      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Usjebomb | Bläck Fööss | Album | 2005 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE