CD - Album - Info

Bläck Fööss

Freiheit Alaaf - Bläck Fööss
Studio-Album

Freiheit Alaaf


(2016)

 
Freiheit Alaaf von Bläck Fööss als CD bestellen
CD: 17.99 EUR
 
Freiheit Alaaf von Bläck Fööss jetzt downloaden
MP3: 13.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Bläck Fööss
Album-Titel: Freiheit Alaaf
Tracks: 20
Label: Pavement
Erstveröffentlichung: 20.11.2004
 
Tracklisting:
  1. Freiheit Alaaf
  2. Jeck em Sonnesching
  3. Dat kann uns keiner nemme
  4. Ich ben e Kölschjlas
  5. Schön dat mir noch zosamme sin
  6. Am Anstoßkreis
  7. Et jit esu vill Leeder
  8. Et rüch noh Karneval
  9. Loss die Jecke an die Maach
10. Fastelovend sin mer widder do
11. Dä Labbes
12. Dann häs de mich
13. Mem Müllemer Böötche
14. 7.000 Treuemärkche
15. Wäjen Dir
16. Keine Minsch dä es perfek
17. Joode Morje, mih Kölle
18. Mir wolle niemols erwahse weede
19. Kölner Leechter
20. Mädche us Kölle
 
Bläck Fööss - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Su schön wie augenblecklich      Pavement
2016: Freiheit Alaaf      Pavement
2011: Alles für die Liebe      Pavement
2008: Jommer noh Hus... oder solle mer blieve?      Pavement
2006: Do laach et Hätz, do jrins die Fott      Pavement
2004: Rut un wiess      Pavement
2003: K-BF 33      Pavement
2000: Loss mer uns verdrare      Pavement
1998: Schönes Wochenende      Electrola
1996: Roxy      Electrola
1994: Rheinhotel      Electrola
1991: Nix es ömesöns      Electrola
1987: ... endlich frei!      EMI
1986: Zweierlei Fööss      EMI
1985: Schöne Bescherung      EMI
1984: Mir klääve am Lääve      EMI
1983: Immer wigger      EMI
1982: Morje, Morje      EMI
1981: Wenn et jöck...      EMI
1980: D'r Rhing erop - d'r Rhing eraf       EMI
1979: Uns Johreszigge      EMI
1978: Mer han 'nen Deckel      EMI
1977: Links eröm - rächs eröm      EMI
1976: Bei uns doheim      EMI
1975: Lück wie ich un du      BASF Cornet
1974: Op bläcke Fööss noh Kölle      BASF Cornet
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2014: Best Of Bläck Fööss... für et Hätz      Pavement
2013: Best Of Bläck Fööss... zum laache!      Rhingtön
2007: Best Of Bläck Fööss... zum danze!      Rhingtön
2003: Best Of Bläck Fööss... zum dräume!      Electrola
2003: Kölsche Weihnacht      Pavement
2001: Best Of Bläck Fööss... zum fiere!      Odeon
1993: A Capella      Electrola
1990: Et es 20 Johr jenau jetz her      EMI
1988: Was habst du in die Sack?      EMI
Special Interest-Alben:
1985: Em richtije Veedel...      EMI
Live-Alben:
2010: 40 Jahre Bläck Fööss      Pavement
2009: Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live      Rhingtön
2000: 30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena      Electrola
1989: 1989 em Millowitsch-Theater - Bläck Fööss + Fründe      EMI
1987: Pänz, Pänz, Pänz - Bläck Fööss + die Kinder der Hauptschule Gr. Griechenmarkt      EMI
1980: Live      EMI
Remix-Alben / Releases von älterem Material:
2005: Usjebomb      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Freiheit Alaaf | Bläck Fööss | Album | 2016 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE