CD - Album - Info

Bläck Fööss

30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena - Bläck Fööss
Live-Album

30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena


(2000)

 
30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena von Bläck Fööss als CD bestellen
CD: 11.99 EUR
 
30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena von Bläck Fööss jetzt downloaden
MP3: 8.49 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Bläck Fööss
Album-Titel: 30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena
Tracks: 34
Label: Electrola
Vertrieb: EMI
Erstveröffentlichung: 17.02.2000
 
Tracklisting:
  1. Medley 2000 (live)
  2. Rheinhotel (live)
  3. Treck noch ens dat Kleid an (live)
  4. Lange Samstag in d'r City (live)
  5. Kaffeebud (live)
  6. Ming eetste Fründin (live)
  7. Wenn et Leech usjing em Roxy (live)
  8. Die kleine Saache (live)
  9. Oh Herr (live)
10. Sirtaki (live)
11. Es gibt ein Leben nach dem Tod (live)
12. Lappa Loma de Mallorca (live)
13. Dat Wasser vun Kölle (live)
14. Unsere Stammbaum (live)
15. Polterovend (live)
16. Leev Linda Lou (live)
17. Mir Kölsche (live)
18. Katrin (live)
19. Männer (Männerchor-Version) (live)
20. Steh auf, wenn du ein Kölner bist (Publikum) (live)
21. Et Spanien Leed (live)
22. Schötzefess (live)
23. Dä Wing vun Kölle am Rhing (live)
24. Drink doch eine met (live)
25. Achterbahn (live)
26. Do han sen en d'r Ärm jenomme (live)
27. Mer bruche keiner (live)
28. Niemals geht man so ganz (live)
29. Am Dom zo Kölle (live)
30. Bye Bye My Love (live)
31. In unserem Veedel (live)
32. Mer losse d'r Dom en Kölle (live)
33. Samba em Veedel (Medley) (live)
34. Zick Zick eröm (Feat. Daddy Dee + 4-Get it)
 
Bläck Fööss - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Su schön wie augenblecklich      Pavement
2016: Freiheit Alaaf      Pavement
2011: Alles für die Liebe      Pavement
2008: Jommer noh Hus... oder solle mer blieve?      Pavement
2006: Do laach et Hätz, do jrins die Fott      Pavement
2004: Rut un wiess      Pavement
2003: K-BF 33      Pavement
2000: Loss mer uns verdrare      Pavement
1998: Schönes Wochenende      Electrola
1996: Roxy      Electrola
1994: Rheinhotel      Electrola
1991: Nix es ömesöns      Electrola
1987: ... endlich frei!      EMI
1986: Zweierlei Fööss      EMI
1985: Schöne Bescherung      EMI
1984: Mir klääve am Lääve      EMI
1983: Immer wigger      EMI
1982: Morje, Morje      EMI
1981: Wenn et jöck...      EMI
1980: D'r Rhing erop - d'r Rhing eraf       EMI
1979: Uns Johreszigge      EMI
1978: Mer han 'nen Deckel      EMI
1977: Links eröm - rächs eröm      EMI
1976: Bei uns doheim      EMI
1975: Lück wie ich un du      BASF Cornet
1974: Op bläcke Fööss noh Kölle      BASF Cornet
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2014: Best Of Bläck Fööss... für et Hätz      Pavement
2013: Best Of Bläck Fööss... zum laache!      Rhingtön
2007: Best Of Bläck Fööss... zum danze!      Rhingtön
2003: Best Of Bläck Fööss... zum dräume!      Electrola
2003: Kölsche Weihnacht      Pavement
2001: Best Of Bläck Fööss... zum fiere!      Odeon
1993: A Capella      Electrola
1990: Et es 20 Johr jenau jetz her      EMI
1988: Was habst du in die Sack?      EMI
Special Interest-Alben:
1985: Em richtije Veedel...      EMI
Live-Alben:
2010: 40 Jahre Bläck Fööss      Pavement
2009: Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live      Rhingtön
2000: 30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena      Electrola
1989: 1989 em Millowitsch-Theater - Bläck Fööss + Fründe      EMI
1987: Pänz, Pänz, Pänz - Bläck Fööss + die Kinder der Hauptschule Gr. Griechenmarkt      EMI
1980: Live      EMI
Remix-Alben / Releases von älterem Material:
2005: Usjebomb      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena | Bläck Fööss | Album | 2000 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE