CD - Album - Info

Bläck Fööss

Best Of Bläck Fööss... zum dräume! - Bläck Fööss
Greatest Hits-Album /
Compilation

Best Of Bläck Fööss... zum dräume!


(2003)

 
Best Of Bläck Fööss... zum dräume! von Bläck Fööss als CD bestellen
CD: 17.99 EUR
 
Best Of Bläck Fööss... zum dräume! von Bläck Fööss jetzt downloaden
MP3: 8.49 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Bläck Fööss
Album-Titel: Best Of Bläck Fööss... zum dräume!
Tracks: 18
Label: Electrola
Vertrieb: EMI
Erstveröffentlichung: 21.11.2003
 
Tracklisting:
  1. Rheinhotel
  2. Ming eetste Fründin
  3. Maach et joot
  4. Nemmt mich met
  5. En minger Bud
  6. Wenn mir Kölsche singe
  7. Kölsche Bröck
  8. De 5 Johreszigge
  9. De Pänz sin us dem Hus
10. Zesammeston
11. Unsere Stammbaum
12. Minge Drache
13. Du... (bes die Stadt)
14. Kriesch doch nit
15. Ich han 'nen Deckel
16. Die kleine Saache
17. Sulang d'r Dom en Kölle steiht
18. In unserem Veedel
 
Bläck Fööss - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Su schön wie augenblecklich      Pavement
2016: Freiheit Alaaf      Pavement
2011: Alles für die Liebe      Pavement
2008: Jommer noh Hus... oder solle mer blieve?      Pavement
2006: Do laach et Hätz, do jrins die Fott      Pavement
2004: Rut un wiess      Pavement
2003: K-BF 33      Pavement
2000: Loss mer uns verdrare      Pavement
1998: Schönes Wochenende      Electrola
1996: Roxy      Electrola
1994: Rheinhotel      Electrola
1991: Nix es ömesöns      Electrola
1987: ... endlich frei!      EMI
1986: Zweierlei Fööss      EMI
1985: Schöne Bescherung      EMI
1984: Mir klääve am Lääve      EMI
1983: Immer wigger      EMI
1982: Morje, Morje      EMI
1981: Wenn et jöck...      EMI
1980: D'r Rhing erop - d'r Rhing eraf       EMI
1979: Uns Johreszigge      EMI
1978: Mer han 'nen Deckel      EMI
1977: Links eröm - rächs eröm      EMI
1976: Bei uns doheim      EMI
1975: Lück wie ich un du      BASF Cornet
1974: Op bläcke Fööss noh Kölle      BASF Cornet
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2014: Best Of Bläck Fööss... für et Hätz      Pavement
2013: Best Of Bläck Fööss... zum laache!      Rhingtön
2007: Best Of Bläck Fööss... zum danze!      Rhingtön
2003: Best Of Bläck Fööss... zum dräume!      Electrola
2003: Kölsche Weihnacht      Pavement
2001: Best Of Bläck Fööss... zum fiere!      Odeon
1993: A Capella      Electrola
1990: Et es 20 Johr jenau jetz her      EMI
1988: Was habst du in die Sack?      EMI
Special Interest-Alben:
1985: Em richtije Veedel...      EMI
Live-Alben:
2010: 40 Jahre Bläck Fööss      Pavement
2009: Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live      Rhingtön
2000: 30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena      Electrola
1989: 1989 em Millowitsch-Theater - Bläck Fööss + Fründe      EMI
1987: Pänz, Pänz, Pänz - Bläck Fööss + die Kinder der Hauptschule Gr. Griechenmarkt      EMI
1980: Live      EMI
Remix-Alben / Releases von älterem Material:
2005: Usjebomb      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Best Of Bläck Fööss... zum dräume! | Bläck Fööss | Album | 2003 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE