CD - Album - Info

Bläck Fööss

Links eröm - rächs eröm - Bläck Fööss
Studio-Album

Links eröm - rächs eröm


(1977)

 
Links eröm - rächs eröm von Bläck Fööss als CD bestellen
CD: 18.98 EUR
 
Links eröm - rächs eröm von Bläck Fööss jetzt downloaden
MP3: 10.89 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Bläck Fööss
Album-Titel: Links eröm - rächs eröm
Tracks: 12
Label: EMI
Wiederveröffentlichung: 09.02.1988
 
Tracklisting:
  1. Rita Schnell
  2. Müller's Plaat
  3. Loss mer jet schunkele
  4. Volksjade
  5. Et Südstadt-Leed
  6. Sirtaki
  7. Rollbrett
  8. Lange Samstag en d'r City
  9. En minger Bud
10. Buuredanz
11. Engelbät
12. En de Weetschaff op d'r Eck
 
Bläck Fööss - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Su schön wie augenblecklich      Pavement
2016: Freiheit Alaaf      Pavement
2011: Alles für die Liebe      Pavement
2008: Jommer noh Hus... oder solle mer blieve?      Pavement
2006: Do laach et Hätz, do jrins die Fott      Pavement
2004: Rut un wiess      Pavement
2003: K-BF 33      Pavement
2000: Loss mer uns verdrare      Pavement
1998: Schönes Wochenende      Electrola
1996: Roxy      Electrola
1994: Rheinhotel      Electrola
1991: Nix es ömesöns      Electrola
1987: ... endlich frei!      EMI
1986: Zweierlei Fööss      EMI
1985: Schöne Bescherung      EMI
1984: Mir klääve am Lääve      EMI
1983: Immer wigger      EMI
1982: Morje, Morje      EMI
1981: Wenn et jöck...      EMI
1980: D'r Rhing erop - d'r Rhing eraf       EMI
1979: Uns Johreszigge      EMI
1978: Mer han 'nen Deckel      EMI
1977: Links eröm - rächs eröm      EMI
1976: Bei uns doheim      EMI
1975: Lück wie ich un du      BASF Cornet
1974: Op bläcke Fööss noh Kölle      BASF Cornet
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2014: Best Of Bläck Fööss... für et Hätz      Pavement
2013: Best Of Bläck Fööss... zum laache!      Rhingtön
2007: Best Of Bläck Fööss... zum danze!      Rhingtön
2003: Best Of Bläck Fööss... zum dräume!      Electrola
2003: Kölsche Weihnacht      Pavement
2001: Best Of Bläck Fööss... zum fiere!      Odeon
1993: A Capella      Electrola
1990: Et es 20 Johr jenau jetz her      EMI
1988: Was habst du in die Sack?      EMI
Special Interest-Alben:
1985: Em richtije Veedel...      EMI
Live-Alben:
2010: 40 Jahre Bläck Fööss      Pavement
2009: Wie die Zick verjeiht - Bläck Fööss live      Rhingtön
2000: 30 Jahre Bläck Fööss - Live in der Kölnarena      Electrola
1989: 1989 em Millowitsch-Theater - Bläck Fööss + Fründe      EMI
1987: Pänz, Pänz, Pänz - Bläck Fööss + die Kinder der Hauptschule Gr. Griechenmarkt      EMI
1980: Live      EMI
Remix-Alben / Releases von älterem Material:
2005: Usjebomb      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Links eröm - rächs eröm | Bläck Fööss | Album | 1977 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE