CD - Album - Info

Gerard Joling

Maak me gek - Gerard Joling
Studio-Album

Maak me gek


(2007)

 
Maak me gek von Gerard Joling als CD bestellen
CD: 62.37 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Gerard Joling
Album-Titel: Maak me gek
Tracks: 13
Label: NRGY
Erstveröffentlichung: 23.02.2007 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Maak me gek
  2. Heb me lief alsjeblieft
  3. Dan ben jij dat wel
  4. Liefde (+ Ellemieke Vermolen)
  5. Ik dans de hele nacht
  6. Alsof je bij me bent
  7. Blijf bij mij (Dit zijn voor de allermooiste uren) (+ Andre Hazes)
  8. Maar vanavond
  9. n zomer vol hoop
10. Levenslang
11. Ik ga helemaal uit mijn dak (Sterren dansen op het ijs)
12. Vannacht laat ik jou alle sterren zien
13. Tot ik slapen kan
 
Gerard Joling - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Ik ook van jou      NRGY
2011: Gewoon Gerard      NRGY Music
2008: Bloedheet      NRGY
2007: Maak me gek      NRGY
2004: Nostalgia      
2001: Only The Strong Songs Survive      That's Entertainment
1997: Nightlife      Bunny
1995: Heel even anders      Bunny
1994: Eternal Love      Bunny
1992: Eye To Eye      
1991: Memory Lane      Transistor
1990: Corazon      Transistor
1989: No More Boleros      Mercury
1987: Heart To Heart      Mercury
1986: Sea Of Love      WEA
1985: Love Is In Your Eyes      WEA
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1988: The Best Of Gerard Joling      Arcade
Special Interest-Alben:
1996: A Magic Christmas      Bunny


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Maak me gek | Gerard Joling | Album | 2007 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE