CD - Album - Info

Gerard Joling

Heel even anders - Gerard Joling
Studio-Album

Heel even anders


(1995)

 
 
 
  

CD-Facts:
Interpret: Gerard Joling
Album-Titel: Heel even anders
Tracks: 13
Label: Bunny
Vertrieb: EMI
Erstveröffentlichung: 01.10.1995 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Waanzinnig gek op jou
  2. Heel even (+ Shirley Zwerus)
  3. Zing met me mee
  4. Soms
  5. Pluk de dag (+ Ruth Jacott)
  6. Wat ging er mis tussen ons
  7. Ik wil je nooit meer kwijt
  8. Terug naar de kust
  9. Zonder jou
10. Is alles voorbij
11. Liefde op het eerste gezicht
12. Verlangen naar jou
13. Doe 't licht uit
 
Gerard Joling - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Ik ook van jou      NRGY
2011: Gewoon Gerard      NRGY Music
2008: Bloedheet      NRGY
2007: Maak me gek      NRGY
2004: Nostalgia      
2001: Only The Strong Songs Survive      That's Entertainment
1997: Nightlife      Bunny
1995: Heel even anders      Bunny
1994: Eternal Love      Bunny
1992: Eye To Eye      
1991: Memory Lane      Transistor
1990: Corazon      Transistor
1989: No More Boleros      Mercury
1987: Heart To Heart      Mercury
1986: Sea Of Love      WEA
1985: Love Is In Your Eyes      WEA
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1988: The Best Of Gerard Joling      Arcade
Special Interest-Alben:
1996: A Magic Christmas      Bunny


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Heel even anders | Gerard Joling | Album | 1995 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE