CD - Album - Info

Gerard Joling

Ik ook van jou - Gerard Joling
Studio-Album

Ik ook van jou


(2013)

 
Ik ook van jou von Gerard Joling als CD bestellen
CD: 16.57 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Gerard Joling
Album-Titel: Ik ook van jou
Tracks: 12
Label: NRGY
Wiederveröffentlichung: 26.04.2013 (NL)
 
Tracklisting:
  1. De nacht voorbij
  2. Ga je gang
  3. Ik wacht op jou
  4. Ik proost met jou
  5. Vijftien jaar
  6. Mijn liefde
  7. Geef me een kans
  8. Heb ik jou
  9. Verloren zijn we niet
10. Mijn hoofd weer op je schouder
11. Mama
12. Leve boerenliefde
 
Gerard Joling - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Ik ook van jou      NRGY
2011: Gewoon Gerard      NRGY Music
2008: Bloedheet      NRGY
2007: Maak me gek      NRGY
2004: Nostalgia      
2001: Only The Strong Songs Survive      That's Entertainment
1997: Nightlife      Bunny
1995: Heel even anders      Bunny
1994: Eternal Love      Bunny
1992: Eye To Eye      
1991: Memory Lane      Transistor
1990: Corazon      Transistor
1989: No More Boleros      Mercury
1987: Heart To Heart      Mercury
1986: Sea Of Love      WEA
1985: Love Is In Your Eyes      WEA
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1988: The Best Of Gerard Joling      Arcade
Special Interest-Alben:
1996: A Magic Christmas      Bunny


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Ik ook van jou | Gerard Joling | Album | 2013 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE