CD - Album - Info

Gerard Joling

Bloedheet - Gerard Joling
Studio-Album

Bloedheet


(2008)

 
 
 
  

CD-Facts:
Interpret: Gerard Joling
Album-Titel: Bloedheet
Tracks: 13
Label: NRGY
Erstveröffentlichung: 27.06.2008 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Vanavond gaat het gebeuren
  2. 24 uur verliefd
  3. Ware liefde
  4. Bloedheet (+ Patricia Paay)
  5. Het is nog niet voorbij
  6. Laat me alleen (+ Rita Hovink)
  7. Mijn nummer een
  8. Ik doe geen oog meer dicht vannacht
  9. Vrij de hele nacht met mij
10. Ik hou d'r zo van
11. Het is altijd feest
12. Afscheid nemen doet zo'n pijn
13. Volledig uit m'n dak
 
Gerard Joling - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Ik ook van jou      NRGY
2011: Gewoon Gerard      NRGY Music
2008: Bloedheet      NRGY
2007: Maak me gek      NRGY
2004: Nostalgia      
2001: Only The Strong Songs Survive      That's Entertainment
1997: Nightlife      Bunny
1995: Heel even anders      Bunny
1994: Eternal Love      Bunny
1992: Eye To Eye      
1991: Memory Lane      Transistor
1990: Corazon      Transistor
1989: No More Boleros      Mercury
1987: Heart To Heart      Mercury
1986: Sea Of Love      WEA
1985: Love Is In Your Eyes      WEA
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1988: The Best Of Gerard Joling      Arcade
Special Interest-Alben:
1996: A Magic Christmas      Bunny


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Bloedheet | Gerard Joling | Album | 2008 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE