CD - Album - Info

Kasalla

Us der Stadt met K - Kasalla
Studio-Album

Us der Stadt met K


(2015)

 
Us der Stadt met K von Kasalla als CD bestellen
CD: 17.99 EUR
 
Us der Stadt met K von Kasalla jetzt downloaden
MP3: 11.59 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Kasalla
Album-Titel: Us der Stadt met K
Tracks: 15
Label: Pavement
Erstveröffentlichung: 06.02.2015
 
Tracklisting:
  1. Vürspill
  2. Stadt met K
  3. Aff jeiht die wilde Fahrt
  4. Kumm mer lääve
  5. Dä Jung met d'r Jittar
  6. Nit die janze Wohrheit
  7. För immer
  8. Dat Beste an mir bes Du
  9. Hür niemols op ze singe
10. Schöne neue Welt
11. Millionär
12. Ihrestrossefääjer
13. Alle Jläser huh
14. Wingrude T1 Samba
15. Leed för Tschö ze saare
 
Kasalla - Discographie:
Studio-Alben:
2017: Mer sin Eins      Pavement
2015: Us der Stadt met K      Pavement
2012: Immer en Bewäjung      Pavement
2012: Et jitt Kasalla      Pavement
Live-Alben:
2016: Live in der Kölnarena      Pavement


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Us der Stadt met K | Kasalla | Album | 2015 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE