CD - Album - Info

Kasalla

Et jitt Kasalla - Kasalla
Studio-Album

Et jitt Kasalla


(2012)

 
Et jitt Kasalla von Kasalla als CD bestellen
CD: 20.49 EUR
 
Et jitt Kasalla von Kasalla jetzt downloaden
MP3: 11.59 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Kasalla
Album-Titel: Et jitt Kasalla
Tracks: 15
Label: Pavement
Erstveröffentlichung: 06.01.2012
 
Tracklisting:
  1. Kasalla
  2. Dä verkiehrte Knopp (+ Huhkant)
  3. Pirate
  4. Köllefornia
  5. Marie
  6. Schäl Sick
  7. Bütz mich
  8. Ich maach Kölle nit
  9. Poss vum Finanzamp
10. Jode Morje Kölle
11. Häng huh
12. Alles weed jot
13. Dä Henker
14. Nit vun Kölle
15. Mer sinn uns widder
 
Kasalla - Discographie:
Studio-Alben:
2017: Mer sin Eins      Pavement
2015: Us der Stadt met K      Pavement
2012: Immer en Bewäjung      Pavement
2012: Et jitt Kasalla      Pavement
Live-Alben:
2016: Live in der Kölnarena      Pavement


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Et jitt Kasalla | Kasalla | Album | 2012 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE