CD - Album - Info

Guus Meeuwis + Vakant

Schilderij - Guus Meeuwis + Vakant
Studio-Album

Schilderij


(1997)

 
Schilderij von Guus Meeuwis + Vakant als CD bestellen
CD: 18.25 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Guus Meeuwis + Vakant
Album-Titel: Schilderij
Tracks: 12
Label: WVS
Wiederveröffentlichung: 01.11.1997 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Ik tel tot 3
  2. Toen ik je zag
  3. t dondert en 't bliksemt
  4. Toen jij nog bij me was
  5. Ik wil met je lachen (live)
  6. Ik ben alles
  7. Heimwee naar 'n tijd die ik niet ken
  8. Reunie (place des grandes hommes)
  9. Hou me gewoon maar even vast
10. Als jij maar bij me bent
11. Geef me tijd
12. Schilderij
 
Guus Meeuwis - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Geluk      Modestus
2009: NW8      EMI
2007: Hemel Nr. 7      EMI
2005: Wijzer      Capitol
2002: Guus Meeuwis      EMI
2001: 1 voor allen - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1997: Schilderij - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1996: Verbazing - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis      EMI
Live-Alben:
2008: Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Schilderij | Guus Meeuwis | Album | 1997 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE