CD - Album - Info

Guus Meeuwis

Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008 - Guus Meeuwis
Live-Album

Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008


(2008)

 
 
 
  

CD-Facts:
Interpret: Guus Meeuwis
Album-Titel: Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008
Tracks: 23
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 12.09.2008 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Mag ik dansen (live)
  2. Ik tel tot drie (live)
  3. Eindelijk vandaag (live)
  4. Tranen gelachen (live)
  5. Medley van Nederlandse Nummer 1 Hits (live)
  6. Zo ver weg (live)
  7. Jouw hand (live)
  8. 1000 kleine stukjes (live)
  9. Life is life (intro) (live)
10. Ik wil dat ons land juicht (live)
11. Het is een nacht (live)
12. Wees maar niet bang (live)
13. Boudewijn de Groot Medley (live)
14. Neem je steeds mijn hart weer (live)
15. Ik wil je (live)
16. Verliefd zijn (live)
17. Proosten (live)
18. Per spoor (live)
19. Genoten (live)
20. Tranen gelachen (live)
21. Geef mij je angst (live)
22. Ik wil nog niet naar huis (live)
23. ?T dondert en ?t bliksemt (live)
 
Guus Meeuwis - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Geluk      Modestus
2009: NW8      EMI
2007: Hemel Nr. 7      EMI
2005: Wijzer      Capitol
2002: Guus Meeuwis      EMI
2001: 1 voor allen - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1997: Schilderij - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1996: Verbazing - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis      EMI
Live-Alben:
2008: Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008 | Guus Meeuwis | Album | 2008 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE