CD - Album - Info

Guus Meeuwis

NW8 - Guus Meeuwis
Studio-Album

NW8


(2009)

 
NW8 von Guus Meeuwis als CD bestellen
CD: 20.55 EUR
 
NW8 von Guus Meeuwis jetzt downloaden
MP3: 8.39 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Guus Meeuwis
Album-Titel: NW8
Tracks: 15
Label: EMI
Wiederveröffentlichung: 11.05.2009 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Uit En Thuis
  2. Eindeloos
  3. Ik Ook Van Jou
  4. Lang Geleden
  5. Dan Denk Ik Alleen Aan Jou
  6. Ik Wil Bij Jou Zijn
  7. Dat Komt Door Jou
  8. Zeker
  9. Maar Nooit Voor Lang
10. Blijven
11. Dicht Tegen Je Aan
12. Nooit Te Laat
13. Je Leeft 1 Keer
14. Alles Wat Ik Zoek
15. Laat Mij In Die Waan
 
Guus Meeuwis - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Geluk      Modestus
2009: NW8      EMI
2007: Hemel Nr. 7      EMI
2005: Wijzer      Capitol
2002: Guus Meeuwis      EMI
2001: 1 voor allen - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1997: Schilderij - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1996: Verbazing - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis      EMI
Live-Alben:
2008: Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


NW8 | Guus Meeuwis | Album | 2009 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE