CD - Album - Info

Guus Meeuwis

Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis - Guus Meeuwis
Greatest Hits-Album /
Compilation

Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis


(2004)

 
Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis von Guus Meeuwis als CD bestellen
CD: 99.99 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Guus Meeuwis
Album-Titel: Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis
Tracks: 15
Label: EMI
Wiederveröffentlichung: 01.11.2004 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Het is een nacht... (levensecht)
  2. Ik wil je
  3. Mooier dan ik dacht
  4. Brabant
  5. T dondert en 't bliksemt
  6. Verliefd zijn
  7. Op straat
  8. Toen ik je zag
  9. Haven in zicht
10. Bondgenoot (+ Mama's Jasje)
11. Ik tel tot 3
12. Per spoor (Kedeng, kedeng)
13. Ze komt naar huis
14. Zo ver weg
15. Geef mij je angst
 
Guus Meeuwis - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Geluk      Modestus
2009: NW8      EMI
2007: Hemel Nr. 7      EMI
2005: Wijzer      Capitol
2002: Guus Meeuwis      EMI
2001: 1 voor allen - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1997: Schilderij - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
1996: Verbazing - Guus Meeuwis + Vakant      WVS
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis      EMI
Live-Alben:
2008: Groots met een zachte G - Live in het Philips Stadion 2008      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Levensecht - Tien jaar Guus Meuwis | Guus Meeuwis | Album | 2004 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE