CD - Album - Info

Manegarm

Nordstjärnans tidsalder - Manegarm
Studio-Album

Nordstjärnans tidsalder


(1998)

 
Nordstjärnans tidsalder von Manegarm als CD bestellen
CD: 43.92 EUR
 
Nordstjärnans tidsalder von Manegarm jetzt downloaden
MP3: 8.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Manegarm
Album-Titel: Nordstjärnans tidsalder
Tracks: 11
Label: Displeased
 
Tracklisting:
  1. I nordstjarnans sken
  2. Fadernas kall (Under hojda nordbaner)
  3. Drakeld
  4. Den dodes drommar
  5. Nodanblod
  6. En fallen harskare
  7. Ymer
  8. Vindar fran glomda tider
  9. Blod, jord och stjarneglans
10. Det sargade landet
11. Tiden som komma skall
 
Manegarm - Discographie:
Studio-Alben:
2019: Fornaldarsagor      Napalm
2015: Manegarm      Napalm
2013: Legions Of The North      Napalm
2009: Nattväsen      Regain
2007: Vargstenen      Sound Pollution
2005: Vredens tid      Displeased
2003: Dödsfärd      Displeased
2000: Havets vargar      Displeased
1998: Nordstjärnans tidsalder      Displeased


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Nordstjärnans tidsalder | Manegarm | Album | 1998 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE