CD - Album - Info

Desireless

More Love And Good Vibrations - Desireless
Greatest Hits-Album /
Compilation

More Love And Good Vibrations


(2007)

 
More Love And Good Vibrations von Desireless als CD bestellen
CD: 24.99 EUR
 
More Love And Good Vibrations von Desireless jetzt downloaden
MP3: 17.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Desireless
Album-Titel: More Love And Good Vibrations
Tracks: 14
Label: FGL
Erstveröffentlichung: 23.01.2007 (F)
 
Tracklisting:
  1. Nul ne sait
  2. Dans le Jardin d'Eden
  3. Ah Quel malheur
  4. La vie est belle
  5. More Love And Good Vibrations
  6. C'est pas la peine
  7. J'ai le droit de dire
  8. Laissez aller
  9. Touloulou
10. St. Petersbourg
11. Voyage, voyage (International Radio Remix)
12. Nul ne sait (Florida Sunset Remix)
13. C'est pas la peine (Desire Club Edit)
14. Dans le jardin d'Eden (RG Infini Mix)
 
Desireless - Discographie:
Studio-Alben:
1994: I Love You      Choice Of Music
1989: Francois      CBS
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: More Love And Good Vibrations      FGL
2003: Ses plus grands succes      CBS
Live-Alben:
2004: Un brin de paille      


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


More Love And Good Vibrations | Desireless | Album | 2007 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE