CD - Album - Info

Clouseau

Clouseau - Clouseau
Studio-Album

Clouseau


(2013)

 
Clouseau von Clouseau als CD bestellen
CD: 15.43 EUR
 
Clouseau von Clouseau jetzt downloaden  

CD-Facts:
Interpret: Clouseau
Album-Titel: Clouseau
Tracks: 14
Label: Parlophone
Vertrieb: Warner
Erstveröffentlichung: 22.11.2013 (B)
 
Tracklisting:
  1. Ziel
  2. 88
  3. Vliegtuig
  4. Verdwijnen met jou
  5. Zonde van de tijd
  6. Als we dood zijn
  7. Kan het niet alleen
  8. Kom maar op
  9. Hij ziet je niet (zoals ik je zie)
10. Wat heb ik gedaan
11. Laatste keer
12. Vrijer dan de wind
13. Je hebt een ander
14. Onvoorwaardelijk wij
 
Clouseau - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Clouseau      Parlophone
2009: Zij aan zij      EMI
2007: Vonken en vuur      Capitol
2004: Vanbinnen      Capitol
2001: En dans      EMI
1999: In stereo      EMI
1996: Adrenaline      EMI
1995: Oker      EMI
1992: Doorgaan      EMI
1991: Of zo      CNR
1989: Hoezo?      CNR
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Clouseau 20      EMI
2001: Ballades      EMI
1997: 87 - 97      EMI
1993: Het beste van      CNR
Live-Alben:
2000: Live      EMI
1991: Live '91      CNR
Fremdsprachige Alben:
1993: In Every Small Town      EMI
1991: Close Encounters      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Clouseau | Clouseau | Album | 2013 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE