CD - Album - Info

Clouseau

87 - 97 - Clouseau
Greatest Hits-Album /
Compilation

87 - 97


(1997)

 
87 - 97 von Clouseau als CD bestellen
CD: 64.00 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Clouseau
Album-Titel: 87 - 97
Tracks: 34
Label: EMI
 
Tracklisting:
  1. Brandweer
  2. Alleen met jou
  3. Anne
  4. Daar gaat ze
  5. Louise
  6. Fiets
  7. Domino
  8. Will niet dat je weggaat
  9. Geef het op
10. When You Smile
11. Vanavond ga ik uit
12. Ben je daar vannacht
13. Altijd heb ik je lief
14. Afscheid van een vriend
15. Een huis vol liefde
16. In vuur en vlam
17. Take Me Down
18. Worship
19. Piece Of Candy
20. Take It To Your Heart
21. Laat me nu toch niet alleen
22. Voorbij
23. Passie
24. Zie me graag
25. Cara Lucia
26. Oker
27. Brommer
28. Nobelprijs
29. Dat ze de mooiste is
30. Samen
31. Kom naar jou
32. Bedrog
33. Oh ja
34. Door de muur
 
Clouseau - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Clouseau      Parlophone
2009: Zij aan zij      EMI
2007: Vonken en vuur      Capitol
2004: Vanbinnen      Capitol
2001: En dans      EMI
1999: In stereo      EMI
1996: Adrenaline      EMI
1995: Oker      EMI
1992: Doorgaan      EMI
1991: Of zo      CNR
1989: Hoezo?      CNR
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Clouseau 20      EMI
2001: Ballades      EMI
1997: 87 - 97      EMI
1993: Het beste van      CNR
Live-Alben:
2000: Live      EMI
1991: Live '91      CNR
Fremdsprachige Alben:
1993: In Every Small Town      EMI
1991: Close Encounters      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


87 - 97 | Clouseau | Album | 1997 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE