CD - Album - Info

Clouseau

Clouseau 20 - Clouseau
Greatest Hits-Album /
Compilation

Clouseau 20


(2007)

 
Clouseau 20 von Clouseau als CD bestellen 
 
Clouseau 20 von Clouseau jetzt downloaden
MP3: 12.59 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Clouseau
Album-Titel: Clouseau 20
Tracks: 36
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 02.11.2007
 
Tracklisting:
  1. Brandweer
  2. Alleen met jou
  3. Anne
  4. Daar gaat ze
  5. Dansen
  6. Louise
  7. Zij is van mij
  8. Domino
  9. Geef het op
10. Vanavond ga ik uit
11. Altijd heb ik je lief
12. Afscheid van een vriend
13. Take me down
14. Worship
15. Laat me nu toch niet alleen
16. Passie
17. Zie me graag
18. Oker
19. Swentibold
20. Nobelprijs
21. Dat ze de mooiste is
22. Heb ik ooit gezegd
23. Ik, jij, hij of zij
24. Altijd meer en meer
25. Wil niet dat je weg gaat (live)
26. Ik geef me over
27. En dans
28. Brandend avontuur
29. Bergen en ravijnen
30. Vanbinnen
31. Ik denk aan jou
32. Hier bij jou
33. Vonken en vuur
34. De tegenpartij
35. Oogcontact
36. Casanova (wen er maar aan)
 
Clouseau - Discographie:
Studio-Alben:
2013: Clouseau      Parlophone
2009: Zij aan zij      EMI
2007: Vonken en vuur      Capitol
2004: Vanbinnen      Capitol
2001: En dans      EMI
1999: In stereo      EMI
1996: Adrenaline      EMI
1995: Oker      EMI
1992: Doorgaan      EMI
1991: Of zo      CNR
1989: Hoezo?      CNR
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2007: Clouseau 20      EMI
2001: Ballades      EMI
1997: 87 - 97      EMI
1993: Het beste van      CNR
Live-Alben:
2000: Live      EMI
1991: Live '91      CNR
Fremdsprachige Alben:
1993: In Every Small Town      EMI
1991: Close Encounters      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Clouseau 20 | Clouseau | Album | 2007 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE