CD - Album - Info

Christer Sjögren

King Creole - Christer Sjögren
Studio-Album

King Creole


(2006)

 
King Creole von Christer Sjögren als CD bestellen
CD: 99.99 EUR
 
King Creole von Christer Sjögren jetzt downloaden
MP3: 14.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Christer Sjögren
Album-Titel: King Creole
Tracks: 18
 
Tracklisting:
  1. King Creole
  2. Burning Love
  3. Love Me
  4. You'll Never Walk Alone
  5. I Need Your Love Tonight
  6. Blue Suede Shoes
  7. Kiss Me Quick
  8. There Goes My Everything
  9. You Gave Me A Mountain
10. Bossa Nova Baby
11. Don't
12. Stuck On You
13. Teddy Bear
14. Let It Be Me (Je t'appartiens)
15. Hound Dog
16. Hurt
17. I'll Remember You
18. How Great Thou Art
 
Christer - Discographie:
Studio-Alben:
2009: Everybody Loves Somebody      Warner
2007: Älskade andliga sanger - Christer Sjögren      
2006: King Creole - Christer Sjögren      
2005: Love Me Tender - Christer Sjögren      
2003: För kärlekens skull - 14 visklassiker - Christer Sjögren      
1996: Varför är solen sa röd - Christer Sjögren      
1993: Andliga sanger 2 - Christer Sjögren      
1989: Andliga sanger - Christer Sjögren      
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2008: Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren - Christer Sjögren      
Special Interest-Alben:
2000: Ett julkort fran förr - Christer Sjögren      
1994: När ljusen ska tändas därhemma - Christer Sjögren      


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


King Creole | Christer | Album | 2006 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE