CD - Album - Info

Christer Sjögren

För kärlekens skull - 14 visklassiker - Christer Sjögren
Studio-Album

För kärlekens skull - 14 visklassiker


(2003)

 
För kärlekens skull - 14 visklassiker von Christer Sjögren als CD bestellen
CD: 35.95 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Christer Sjögren
Album-Titel: För kärlekens skull - 14 visklassiker
Tracks: 14
 
Tracklisting:
  1. För kärlekens skull
  2. Jag ger dig min morgon
  3. Jag älskar bara mer
  4. Kärleken förde oss samman
  5. När morgonen gryr
  6. Sa skimrande var aldrig havet
  7. Morgon pa Kungsholmen
  8. Älska mig
  9. Somliga gar med trasiga skor
10. En valsmelodi
11. Den första gang jag sag dig
12. Kärleksvals
13. I folkviseton
14. Ack Värmeland du sköna
 
Christer - Discographie:
Studio-Alben:
2009: Everybody Loves Somebody      Warner
2007: Älskade andliga sanger - Christer Sjögren      
2006: King Creole - Christer Sjögren      
2005: Love Me Tender - Christer Sjögren      
2003: För kärlekens skull - 14 visklassiker - Christer Sjögren      
1996: Varför är solen sa röd - Christer Sjögren      
1993: Andliga sanger 2 - Christer Sjögren      
1989: Andliga sanger - Christer Sjögren      
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2008: Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren - Christer Sjögren      
Special Interest-Alben:
2000: Ett julkort fran förr - Christer Sjögren      
1994: När ljusen ska tändas därhemma - Christer Sjögren      


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


För kärlekens skull - 14 visklassiker | Christer | Album | 2003 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE