CD - Album - Info

Christer Sjögren

Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren - Christer Sjögren
Greatest Hits-Album /
Compilation

Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren


(2008)

 
Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren von Christer Sjögren als CD bestellen
CD: 19.90 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Christer Sjögren
Album-Titel: Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren
Tracks: 40
Erstveröffentlichung: 26.03.2008
 
Tracklisting:
  1. I Love Europe
  2. Kan man älska na'n pa avstand (Vikingarna)
  3. Nyanser (Vikingarna)
  4. Crying in the Moonlight (Mansken i augusti)
  5. Quando quando quando (Pelles)
  6. Bossa Nova Baby
  7. I dina kvarter (Vikingarna)
  8. Till mitt eget Blue Hawaii (Vikingarna)
  9. När du gar över floden
10. Hallelujah (Vikingarna)
11. Livet gar ej i repris (Vikingarna)
12. Adios adjö
13. Jag skall ga genom tysta skyar
14. Suspicious Minds
15. Glory Glory Hallelujah
16. Release Me (Vikingarna)
17. Drei rote Rosen (Vikinger)
18. Love Letters In The Sand (Vikingarna)
19. Somliga gar med trasiga skor
20. Can You Feel the Love Tonight
21. Leende guldbruna ögon (Beautiful, Beautiful Brown Eyes) (Vikingarna)
22. Burnin' Love
23. Vad gör än ett ar (Vikingarna)
24. He's a Rocking Moviestar (Pelles)
25. Sa skimrande var aldrig havet
26. Liljor (Vikingarna)
27. Den stora dagen (Vikingarna)
28. Tarar sma tarar (Pelles)
29. In the Ghetto
30. Djingis Khan (Vikingarna)
31. Halla Västindien (Vikingarna)
32. Tack Och Farväl (Vikingarna)
33. Guldgrävarsangen
34. Ack Värmeland du sköna
35. Love Me Tender
36. Ljus och värme (Lys og varme) (Vikingarna)
37. How Great thou art
38. För dina blaa ögons skull (Vikingarna)
39. Ol' Man River
40. Min vän (Jupiters)
 
Christer - Discographie:
Studio-Alben:
2009: Everybody Loves Somebody      Warner
2007: Älskade andliga sanger - Christer Sjögren      
2006: King Creole - Christer Sjögren      
2005: Love Me Tender - Christer Sjögren      
2003: För kärlekens skull - 14 visklassiker - Christer Sjögren      
1996: Varför är solen sa röd - Christer Sjögren      
1993: Andliga sanger 2 - Christer Sjögren      
1989: Andliga sanger - Christer Sjögren      
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2008: Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren - Christer Sjögren      
Special Interest-Alben:
2000: Ett julkort fran förr - Christer Sjögren      
1994: När ljusen ska tändas därhemma - Christer Sjögren      


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Jubileum - 40 ar med Christer Sjögren | Christer | Album | 2008 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2018 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2018 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE