CD - Album - Info

Blöf

Aan - Blöf
Studio-Album

Aan


(2017)

 
Aan von Blöf als CD bestellen 
 
  

CD-Facts:
Interpret: Blöf
Album-Titel: Aan
Tracks: 14
Erstveröffentlichung: 19.05.2017
 
Tracklisting:
  1. Zachtjes zingen
  2. Ego
  3. Hierheen
  4. Als je weggaat (voor T.)
  5. Wereld van verschil
  6. Languit vallen
  7. Zonsopgang boven zee
  8. Bewaar me
  9. Zoutelande
10. Controle
11. Een wens blijft maar een wens
12. Over de dam
13. Porselein
14. Dertien
 

Kommentare zum Album:

 
Blöf - Discographie:
Studio-Alben:
2017: Aan      
2014: In het midden van alles      Capitol
2011: Alles blijft anders      EMI
2009: April      Capitol
2008: Oktober      EMI
2006: Umoja      Capitol
2003: Omarm      Capitol
2002: Blauwe Ruis      EMI
2000: Watermakers      EMI
1999: Boven      EMI
1997: Helder      EMI
1995: Naakt onder de hemel      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Het eind van het begin: Singles en ballads      Capitol
Live-Alben:
2007: Een manier om thuis te komen      EMI
1998: XXL      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Aan | Blöf | Album | 2017 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2017 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.19.5; © 2002 - 2017 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE