CD - Album - Info

Marco Borsato

Luid en duidelijk - Marco Borsato
Studio-Album

Luid en duidelijk


(2000)

 
Luid en duidelijk von Marco Borsato als CD bestellen
CD: 34.98 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: Marco Borsato
Album-Titel: Luid en duidelijk
Tracks: 13
Label: Universal
Wiederveröffentlichung: 08.01.2000 (NL)
 
Tracklisting:
  1. Binnen
  2. Het einde van de lijn
  3. De verliezer
  4. Zonder jou
  5. Een beetje tijd
  6. Tegenpolen
  7. Engel van m'n hart
  8. Laat maar los
  9. Hoe zou het zijn
10. Geen toeval
11. Wat is mijn hart
12. Zomaar
13. De dwaas
 
Marco Borsato - Discographie:
Studio-Alben:
2008: Wit licht      Universal
2004: Zien      Universal
2000: Luid en duidelijk      Universal
1998: De bestemming      Polydor
1996: De waarheid      Polydor
1995: Als geen ander      Polydor
1994: Marco      Polydor
1992: Giorno per giorno      Polydor
1991: Sento      Polydor
1990: Emozioni      Polydor
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2002: Onderweg      Universal
Live-Alben:
2006: Symphonica in Rosso      Universal


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Luid en duidelijk | Marco Borsato | Album | 2000 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE