CD - Album - Info

L.S.E.

Das Beste von L.S.E. - L.S.E.
Greatest Hits-Album /
Compilation

Das Beste von L.S.E.


(2004)

 
Das Beste von L.S.E. von L.S.E. als CD bestellen
CD: 6.99 EUR
 
  

CD-Facts:
Interpret: L.S.E.
Album-Titel: Das Beste von L.S.E.
Tracks: 21
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 04.11.2004
 
Tracklisting:
  1. Leck ens am Asch
  2. Für et Hätz un jäjen d'r Kopp
  3. Sein lassen
  4. Kopfe sneide
  5. Saunaboy
  6. Trudi
  7. Ruhm kennt keine Gnade
  8. E Stöck nöher dran
  9. Loss mich nit ston em Rän
10. Jede morje ess ich ene Hungk
11. Heinz
12. Marie
13. Alles hät en Zick
14. Ich ben doof
15. Limbo Italo
16. Kniesbüggel
17. Künningskinder
18. Schnieke Prunz
19. Champignon
20. Der rheinische Stimmungssänger
21. Oh stille mich du fröhliche
 
L.S.E. - Discographie:
Studio-Alben:
1996: Aua      Electrola
1994: Ruhm kennt keine Gnade      Electrola
1992: Für et Hätz un jäjen d'r Kopp      Electrola
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2004: Das Beste von L.S.E.      EMI
Live-Alben:
2001: Best Of Live      L.S.E.


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Das Beste von L.S.E. | L.S.E. | Album | 2004 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE