CD - Album - Info

Charli XCX

How I
Studio-Album

How I'm Feeling Now


(2020)

 
How I
CD: 15.39 EUR
 
How I
MP3: 10.71 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Charli XCX
Album-Titel: How I'm Feeling Now
Tracks: 11
Label: Warner
Erstveröffentlichung: 18.09.2020
 
Tracklisting:
  1. Pink Diamond
  2. Forever
  3. Claws
  4. 7 Years
  5. Detonate
  6. Enemy
  7. I Finally Understand
  8. C2.0
  9. Party 4 U
10. Anthems
11. Visions
 
Charli XCX - Discographie:
Studio-Alben:
2020: How I'm Feeling Now      Warner
2019: Charli      Warner
2017: Pop 2      Atlantic
2015: Sucker      Asylum
2013: True Romance      Asylum


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


How I'm Feeling Now | Charli XCX | Album | 2020 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE