CD - Album - Info

Ruth Jacott

Ruth Jacott - Ruth Jacott
Studio-Album

Ruth Jacott


(1993)

 
Ruth Jacott von Ruth Jacott als CD bestellen
CD: 14.99 EUR
 
Ruth Jacott von Ruth Jacott jetzt downloaden
MP3: 12.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Ruth Jacott
Album-Titel: Ruth Jacott
Tracks: 13
Label: Dino
 
Tracklisting:
  1. Blijf bij mij (live) (+ Paul de Leeuw)
  2. Waar blijft de tijd
  3. Laat 't niet waar zijn
  4. Blijf bij mij
  5. Tederheid
  6. Vrede
  7. Loop met me mee
  8. Kom op
  9. Ik hou van jou
10. Medeleven
11. Een stap
12. Vogel op de vlucht
13. Weer even kind
 
Ruth Jacott - Discographie:
Studio-Alben:
2002: Tastbaar      EMI
1999: Vals verlangen      Dino
1997: Hartslag      Dino
1995: Geheimen      Dino
1994: Hou me vast      Dino
1993: Ruth Jacott      Dino
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1998: Altijd dichtbij: De Hitcollectie      Dino
Live-Alben:
2000: Live in Carre      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Ruth Jacott | Ruth Jacott | Album | 1993 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2019 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2019 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE