CD - Album - Info

Per Gessle

Hjärtats trakt - En samling - Per Gessle
Greatest Hits-Album /
Compilation

Hjärtats trakt - En samling


(1997)

 
Hjärtats trakt - En samling von Per Gessle als CD bestellen
CD: 24.76 EUR
 
Hjärtats trakt - En samling von Per Gessle jetzt downloaden  

CD-Facts:
Interpret: Per Gessle
Album-Titel: Hjärtats trakt - En samling
Tracks: 13
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 13.10.1997
 
Tracklisting:
  1. Pa väg
  2. Hjärtats trakt
  3. Rickie Lee
  4. Inte tillsammans, inte isär
  5. Indiansommar
  6. Bla december
  7. Den tunna linjen
  8. Timmar av iver
  9. Tända en sticka till
10. Ros
11. När morgonen kommer
12. Speedo
13. Om jag en dag
 
Per Gessle - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Small Town Talk      BMG Rights Management
2008: Party Crasher      EMI
2007: En händig man      EMI
2005: Son Of A Plumber - Son Of A Plumber      EMI
2003: Mazarin      EMI
1997: The World According To Gessle - Gessle      EMI
1985: Scener      EMI
1983: Per Gessle      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1997: Hjärtats trakt - En samling      EMI
Special Interest-Alben:
2013: Small Apartments (Soundtrack)      EMI
Live-Alben:
2009: Gessle Over Europe      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Hjärtats trakt - En samling | Per Gessle | Album | 1997 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE