CD - Album - Info

Per Gessle
 
Hjärtats trakt - En samling
(1997)

 
Hjärtats trakt - En samling - Per Gessle
Greatest Hits-Album /
Compilation

 
                        CD

Anzeige
Download

Anzeige

CD-Facts:
Interpret: Per Gessle
Album-Titel: Hjärtats trakt - En samling
Tracks: 13
Label: EMI
Erstveröffentlichung: 13.10.1997
 
Tracklisting:
  1. Pa väg
  2. Hjärtats trakt
  3. Rickie Lee
  4. Inte tillsammans, inte isär
  5. Indiansommar
  6. Bla december
  7. Den tunna linjen
  8. Timmar av iver
  9. Tända en sticka till
10. Ros
11. När morgonen kommer
12. Speedo
13. Om jag en dag
 
Per Gessle - Discographie:
Studio-Alben:
2022: Pop-Up Dynamo! - PG Roxette      Warner
2018: Small Town Talk      BMG Rights Management
2008: Party Crasher      EMI
2007: En händig man      EMI
2003: Mazarin      EMI
1985: Scener      EMI
1983: Per Gessle      EMI
Greatest Hits-Alben/Compilations:
1997: Hjärtats trakt - En samling      EMI
Special Interest-Alben:
2013: Small Apartments (Soundtrack)      EMI
Live-Alben:
2009: Gessle Over Europe      EMI


Alle Preisangaben ohne Gewähr


Hjärtats trakt - En samling | Per Gessle | Album | 1997 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2023 cd-lexikon.de

Als Amazon-Partner verdienen wir an qualifizierten Verkäufen.
 

Technische Realisation: "PHP Music Script" 10.1; © 2002 - 2023 by Frank Ehrlacher