CD - Album - Info

Gerd Christian

Mien Boom steiht hier - Gerd Christian
Special Interest-Album

Mien Boom steiht hier


(1997)

 
 
 
  

CD-Facts:
Interpret: Gerd Christian
Album-Titel: Mien Boom steiht hier
Tracks: 19
Label: B.T. Music
 
Tracklisting:
  1. Mien Boom, steiht hier
  2. Wat mag ick di gern
  3. Min Dörp
  4. Denn helpt dat nich
  5. Heimweh na di
  6. Ick mein dat nich so
  7. Grad as de Ollen
  8. Treckfidel
  9. Ick un min Lisbeth
10. Dat du min Leewste büst
11. De letzte Danz
12. Hoiho
13. An Strand
14. Ick wull, we weern noch kleen, Jehann
15. Maiblomen
16. Witte Welt
17. Mariken hett mi schräben
18. Öwer de stillen Straaten
19. Adschüs
 
Gerd Christian - Discographie:
Studio-Alben:
2018: Authentisch      Pipmatz
2014: Persönlich      Pipmatz
2010: Noch immer jung      Pipmatz
2009: Das eigene Gesicht      Pipmatz
2008: Zähl nicht nur die Jahre      Pipmatz
2007: Tanz mit mir      Pipmatz
2003: Ich werde da sein      Pipmatz
1980: Sag ihr auch      Amiga
Special Interest-Alben:
2004: Sind die Lichter angezündet      Pipmatz
1997: Mien Boom steiht hier      B.T. Music


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Mien Boom steiht hier | Gerd Christian | Album | 1997 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE