CD - Album - Info

Dana Winner
 
Waar is het gevoel
(1996)

 
Waar is het gevoel - Dana Winner
Fremdsprachiges Album

 
                        CD

Anzeige

CD-Facts:
Interpret: Dana Winner
Album-Titel: Waar is het gevoel
Tracks: 13
Label: EMI
 
Tracklisting:
  1. Ik Hou Van Jou
  2. Ver Weg Van Eden
  3. Waar Is Het Gevoel
  4. 15 Jaar
  5. Alles Wat Ik Heb
  6. Dat Ben Jij
  7. Marleentje
  8. Hoe
  9. Als De Zomer Sterft
10. Nog Steeds
11. Het Kleine Dorp
12. Zou Het Zo Overdoen
13. Spijt
 
Dana Winner - Discographie:
Studio-Alben:
2003: Märchenland der Gefühle      EMI
1999: Mein Weg      Electrola
1997: Wo ist das Gefühl      Electrola
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2009: Platinum Collection      Capitol
2007: Wenn du lachst - Das Beste von Dana Winner      Capitol
Fremdsprachige Alben:
2008: Tussen nu en morgen      EMI
2006: Beautiful Life      EMI
2006: Als je lacht      EMI
2002: Unforgettable Too      EMI
2001: Unforgettable      EMI
2000: Licht en liefde      EMI
1999: Ergens in mijn hart      EMI
1997: Geef me je droom      EMI
1996: Waar is het gevoel      EMI
1995: Regen van geluk      EMI
1994: Mijn paradijs      
1993: Regenbogen      


Alle Preisangaben ohne Gewähr


Waar is het gevoel | Dana Winner | Album | 1996 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2023 cd-lexikon.de

Als Amazon-Partner verdienen wir an qualifizierten Verkäufen.
 

Technische Realisation: "PHP Music Script" 10.1; © 2002 - 2023 by Frank Ehrlacher