CD - Album - Info

Björn Heuser

Himmel övver Kölle - Björn Heuser
Studio-Album

Himmel övver Kölle


(2018)

 
Himmel övver Kölle von Björn Heuser als CD bestellen
CD: 18.33 EUR
 
Himmel övver Kölle von Björn Heuser jetzt downloaden
MP3: 11.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Björn Heuser
Album-Titel: Himmel övver Kölle
Tracks: 13
Label: GMO
Vertrieb: Rough Trade
Erstveröffentlichung: 16.11.2018
 
Tracklisting:
  1. Niemols
  2. Mir levve jetz
  3. Himmel övver Kölle
  4. Wunder
  5. Vürm Opstonn
  6. Als Panz
  7. Dofür lieb ich dich
  8. Santa Lucia
  9. Letzte Odemzoch
10. Körnerstross
11. Naaks
12. Zweite Chance
13. Wolke
 
Björn Heuser - Discographie:
Studio-Alben:
2019: Kopp voll Dräum (Nashville Recordings)      GMO
2018: Himmel övver Kölle      GMO
2017: Zick es Jlöck      GMO
2013: Montagslieder      Dabbelju
Greatest Hits-Alben/Compilations:
2015: Zwanzig Jahre Björn Heuser      Dabbelju
Live-Alben:
2014: Endlich Freitag!      Dabbelju
2013: Live im Gaffel am Dom      Dabbelju


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Himmel övver Kölle | Björn Heuser | Album | 2018 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2020 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2020 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE