CD - Album - Info

Beardfish

Fran en plats du ej kan se - Beardfish
Studio-Album

Fran en plats du ej kan se


(2003)

 
Fran en plats du ej kan se von Beardfish als CD bestellen
CD: 22.69 EUR
 
Fran en plats du ej kan se von Beardfish jetzt downloaden
MP3: 8.99 EUR
 

CD-Facts:
Interpret: Beardfish
Album-Titel: Fran en plats du ej kan se
Tracks: 8
Label: Progress
 
Tracklisting:
  1. Fren en plats du ej kan se
  2. Today
  3. Spegeldans
  4. Brother
  5. Poison Ivy And The Full Monty
  6. A Good Excuse
  7. Om en utväg fanns
  8. A Psychic Amplifier
 
Beardfish - Discographie:
Studio-Alben:
2015: +4626-Comfortzone      InsideOut
2012: The Void      InsideOut
2011: Mammoth      InsideOut
2009: Destined Solitaire      InsideOut
2008: Sleeping In Traffic: Part Two      InsideOut
2007: Sleeping In Traffic: Part One      InsideOut
2006: The Sane Day      Progress
2003: Fran en plats du ej kan se      Progress


Alle Preisangaben ohne Gewähr, Stand: n.n.


Fran en plats du ej kan se | Beardfish | Album | 2003 | cd-lexikon.de

© 2007 - 2021 cd-lexikon.de

Technische Realisation: "PHP Music Script" 9.4.3; © 2002 - 2021 by Frank Ehrlacher


ANZEIGE